Hirdetés

Heti játékeladási toplista - október 28-november 3.

|

Megint felborult a rend, az újonnan érkezők diadalmaskodnak, a Grand Theft Auto V pedig folytatja menetelését a lista vége felé.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V bőven kiélvezte a „15 perc hírnevet”, már a múlt héten is „csak” a második helyre tudott befutni, mostanra pedig egészen a negyedik helyig csúszott. Ami azért még mindig nem olyan rossz.

Egy hete a Batman: Arkham Originsnek sikerült átvennie a trónt, de a Warner Bros. játéka kevés ideig élvezhette az örömöt, hiszen a héten megjelent az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Battlefield 4 is, és mindkettőnek sikerült elfoglalnia méltó helyét. Előbbi azért valamivel előbb jelent meg, de nem valószínű, hogy csak emiatt állhatott a dobogóra.

A 44. héten ezek a játékok fogytak leginkább az Egyesült Királyságban:

1. Assassin’s Creed IV: Black Flag
2. Battlefield 4
3. FIFA 14
4. Grand Theft Auto V
5. Batman Arkham Origins
6. Football Manager 2014
7. WWE 2K14
8. Minecraft Xbox 360 Edition
9. Skylanders Swapforce
10. Pokemon Y
11. Pokemon X
12. Just Dance 2014
13. Disney Infinity
14. LEGO Batman 2: DC Superheroes
15. F1 2013
16. LEGO Lord of the Rings
17. Tomb Raider
18. Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
19. Saint’s Row IV
20. Moshi Monsters: Katsuma Unleashed

És veletek mi a helyzet, ti mit vettetek a héten? Nálatok a Battlefield 4 vagy az Assassin's Creed IV: Black Flag volt a nyerő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)