Hirdetés

Heti játékeladási toplista - Sims vs. Guardians

|

Ha a napok óta tartó özönvízből és a játékmegjelenések sűrűsödéséből nem esett volna le, megindult az ősz és ezzel együtt izgalmasabbá vált a heti játékeladási toplistánk is.

Hirdetés

A nyári pihenő alatt volt időnk bepótolni a korábban kimaradt játékokat, mostantól viszont folyamatosan érkeznek majd az új címek és hétről hétre felborul majd a UK Charts rendje.

Miután kiderült, hogy a Destiny megdöntötte a Watch Dogs rekordját, nyilván nem sokan lepődnek meg rajta, hogy a Bungie játéka ezen a héten meghódította a játékeladási toplistát is. A The Sims 4 visszaesett a második helyre, ahonnan könnyen lehet, hogy lejjebb is fog még csúszni nemsokára, mert a játék nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Watch Dogs ennyi idő után is kitartóan kapaszkodik a dobogóba, a felemás értékelések ellenére is meglehetősen sokan szeretik.

1. Destiny

2. The Sims 4

3. Watch Dogs

4. Call of Duty: Ghosts

5. The Last of Us: Remastered

6. Minecraft: Xbox 360 Edition

7. NHL 15

8. Plants Vs Zombies: Garden Warfare

9. Minecraft: PlayStation 3 Edition

10. Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution

Ti vásároltatok új játékokat a héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)