Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a Witcheren nem fog a festék

|

Hétfő van, ami azt jelenti, hogy elmondjuk nektek, melyik játék nyerte az elmúlt hetet. Íme a legsikeresebb 10 játék listája.

Hirdetés

Ahogy a brutális méretű, minden platformra kiterjedő The Witcher 3: Wild Hunt tesztünkben is olvashattátok, a CD Projekt RED játéka nem véletlenül ennyire sikeres a játékosok körében.

A Splatoon az ötödik legjobban fogyó Wii U-játék a Chart-Track adatai alapján és ebben még nincsenek is benne a digitális eladások. A Nintendo külső nézetes festéklövöldéje nagyon jól fogyott az Egyesült Királyságban, de nem tudta megelőzni a The Witcher 3: Wild Huntot, ami már második hete vezeti a UK Charts-ot. A harmadik helyen tartja magát a GTA 5, a Farming Simulator 15 viszont egészet az ötödik helyig csúszott vissza.

1. The Witcher 3: Wild Hunt

2. Splatoon

3. Grand Theft Auto 5

4. FIFA 15

5. Farming Simulator 15

6. Battlefield Hardline

7. Project Cars

8. Destiny

9. Mortal Kombat X

10. Minecraft: Xbox Edition

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mivel játszanak mostanában a magyar játékosok, akkor érdemes elolvasgatni a hazai játékeladási toplistát is. Itthon is hatalmas siker a The Witcher 3.

Ti újítottatok mostanában valamit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)