Hirdetés

Heti játékeladási toplista - több mint ötmillió autótolvaj az Egyesült Királyságban

|

Továbbra is hatalmas a verseny az első helyért, de most a nagyágyúk mellé egy DLC is felfért a top 10 dobogójára.

Hirdetés

Azt már délelőtt megmutattuk nektek, hogy mivel játszanak mostanában a magyar játékosok, most pedig átszeljük a pocsolyát, hogy kiderüljön, mi a helyzet az Egyesült Királyság gamereivel.

Továbbra is tart a Project CARS őrület, a Slightly Mad játéka már második hete csücsül az angol játékeladási toplista tetején. Kiderült, hogy a Grand Theft Auto V-ből már több mint ötmillió dobozos példányt adtak el az Egyesült Királyság területén, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy ezen a héten megelőzze a The New Order önállóan játszható kiegészítőjét, a Wolfenstein: The Old Bloodot. Ezen kívül az egyetlen meglepetés, hogy a Square Enix Final Fantasy 10 / 10-2 HD Remasterje az ötödik helyig csúszott fel a PlayStation 4-es megjelenése után.

1. Project Cars

2. Wolfenstein: The Old Blood

3. Grand Theft Auto 5

4. Mortal Kombat 10

5. Final Fantasy 10 / 10-2 HD Remaster

6. FIFA 15

7. Call of Duty: Advanced Warfare

8. Dying Light

9. Destiny

10. Battlefield: Hardline

Ti beújítottatok valamit a héten? Nyilván már mindenki rá van pörögve a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenésre, amivel kapcsolatban van egy jó hírünk is. Ha ellátogattok a május 22-i GameNightra, akkor akár meg is nyerhetitek a játékot az általatok választott platformra!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)