Hirdetés

Heti játékeladási toplista - új versenyző az élen

|

A több hete tartó viszonylagos stagnálás után most felborult a rend, a FIFA 14-től sikerült elvenni az első helyet.

Hirdetés

Januárban csak egyetlen egy olyan játék jelent meg, ami nemhogy a brit játékeladási toplista első tíz helyének egyikére jutott, hanem mindjárt az első helyet is megszerezte magának.

A Dragon Ball Z: Battle of Z csak egy hétig tudott a listára kerülni, január utolsó hetében már csak a huszadik helyet szerezte meg. Helyére a múlt héten a hetedik helyen tanyázó Killzone: Shadow Fall zuhant, de a legérdekesebb a lista elejének alakulása. Az első helyre új érkezőként a Tomb Raider: Definitive Edition került, melyet 69 százalékban PlayStation 4-re vettek meg, az Xbox One-os változat eladásai csak 31 százalékot tesznek ki. Nem sokon múlott, hogy végül sikerült letaszítani az élről a FIFA 14-et, ugyanis a GfK adatai szerint kevesebb mint 500 példány különbség van a két játék között. A hetedik helyig mindenki egyet lépett hátra, a Grand Theft Auto V és a Need for Speed: Rivals viszont tartja a helyét nyolcadikként és kilencedikként.

Lássuk hát az 5. hét brit játékeladási listájának első tíz helyezettjét:

1. Tomb Raider: Definitive Edition
2. FIFA 14
3. Call of Duty: Ghosts
4. Battlefield 4
5. LEGO Marvel Super Heroes
6. Assassin's Creed IV: Black Flag
7. Minecraft: Xbox 360 Edition
8. Grand Theft Auto V
9. Need for Speed: Rivals
10. Killzone: Shadow Fall 

Esetleg ti is megvettétek a Tomb Raider: Definitive Editiont, vagy valami februárban megjelenő címre spóroltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)