Hirdetés

Heti játékeladási toplista - bajban az angol foci

|

Három helyet esett a FIFA 14, eltűnt Lara és két új versenyzőnk is van az élbolyban. Így alakult a hét a játékvilágban.

Hirdetés

A UK Charts-ot egy kicsit átrendezte az elmúlt hét, a FIFA 14 lekerült a trónról és átengedte a helyét a legújabb LEGO-kalandnak.

A FIFA 14 elég szép időszakot futott, de most, hogy sorra jönnek a megjelenések, valószínűleg ez volt az utolsó alkalom, hogy az élen volt. A helyét egy időre átvette a The Lego Movie Videogame, de a második helyet továbbra is féltékenyen őrzik az Infinity Ward szellemei. A Lightning Returns: Final Fantasy 13 lett a harmadik dobogósunk ezen a héten és természetesen továbbra sincs játékeladási toplista a Minecraft nélkül. Ez már csak ilyen.

Így néz ki a top 10.

  1. The Lego Movie Videogame
  2. Call of Duty: Ghosts
  3. Lightning Returns: Final Fantasy 13
  4. FIFA 14
  5. GTA 5
  6. LEGO Marvel Superheroes
  7. Battlefield 4
  8. Assassin’s Creed 4: Black Flag
  9. Minecraft: Xbox 360 Edition
  10. Fable Anniversary

Ti milyen játékokkal gazdagítottátok a gyűjteményeteket az elmúlt héten? Melyik lesz a következő játék, amire biztosan beneveztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)