Hirdetés

Heti játékeladási toplista - még mindig nem lopták el az összes autót

|

Amíg a 2015-ös év első nagy megjelenésire várunk, az eladási listák élén ugyanaz a néhány cím váltakozik. De ki nyert ezen a héten?

Hirdetés

A legtöbben nagy valószínűséggel karácsony előtt megvették az ajándékba szánt játékokat, de azért januárra is maradt bőven vevő a tavalyi év top játékaira, így nekünk ismét összeállít egy tízes lista az Egyesült Királyság legjobban fogyó játékairól.

Annak ellenére, hogy az egész év legjobban teljesítő címe a FIFA 15 lett, az év végére már megszoktuk, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare és a Grand Theft Auto V már-már háziversenyt vívott az első helyért. Az adok-kapok tovább folytatódik, a fent említett három játékkal a dobogón, ezúttal a Rockstar nemsokára PC-re is érkező üdvöskéjével a csúcson. Íme a teljes top 10:

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Advanced Warfare
3. FIFA 15
4. Far Cry 4
5. The Crew
6. Assassin's Creed: Unity
7. Minecraft PlayStation Edition
8. Minecraft Xbox Edition
9. Destiny
10. Middle-Earth: Shadow of Mordor

Mit gondoltok, melyik idén megjelenő játék döntheti majd meg a trió egyeduralmát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)