Hirdetés

Heti játékeladási toplista - mechhackellek és leütlek

|

Ne felejtkezzünk el azokról a játékokról sem, amiket nem érint a Steam Summer Sale, hanem egy dobozzal súlyosbítva kell boldogulniuk.

Hirdetés

A retailnek nem a legjobb időszak a Steam Summer Sale, mert még ha egy játékos normál esetben nem is vesz digitális PC-s játékot, ilyenkor meg-megremeg a keze egy-egy akció felett.

A UK Charts ezen héten is hozta a kötelezőt, nem tudunk nagyobb meglepetésekről beszámolni. A most megjelenő EA Sports UFC az első helyen nyitott, ami a külföldi sajtó értékelési alapján nem is akkora meglepetés. A Watch Dogs-ot ért támadások ellenére a Ubisoft hackelős kalandja továbbra is tartja magát az élen, illetve a Titanfall is meglehetősen jól teljesített a héten. Köszönhetően talán az Origines ingyenes próbaidőszaknak.

  1. EA Sports UFC
  2. Watch Dogs
  3. Titanfall
  4. Wolfenstein: The New Order
  5. FIFA 14
  6. 2014 FIFA World Cup Brazil
  7. Mario Kart 8
  8. Call of Duty: Ghosts
  9. Minecraft: PS3 Edition
  10. Minecraft: Xbox 360 Edition

Ti vettetek dobozos játékokat mostanában, vagy teljesen kimerítette a készleteiteket a Steames vásár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)