Hirdetés

Heti játékeladási toplista - van, ami nem változik

|

Például a háború, meg a brit játékeladási toplista első helye; nem volt olyan megjelenés a héten, ami hátrébb tolhatta volna a The Witcher 3: Wild Huntot.

Hirdetés

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a The Witcher 3: Wild Hunt, első helyét valószínűleg csak a Batman: Arkham Knight tudja majd elvenni, de az E3 addig utáni időszak komolyan megvariálhatja a sorrendet. Ki tudja, hátha valaki egy folytatás bemutatója után kedvet kap az előző részekhez.

Mindenesetre az elmúlt héten megint a Witcher 3 nyert, mögé a továbbra is az élvonalban mozgó Grand Theft Auto V került fel, magával hozva a FIFA 15-öt. A Nintendo-féle Splatoon veszített népszerűségéből, a másodikról a negyedik helyre csúszott, de a Battlefield Hardline és a Project Cars előrébb ugrása ellenére sem tudta megelőzni. A Farming Simulator 15 szintén nem olyan kelendő, mint múlthéten, a Destiny pozíciója nem változott, viszont a Minecraft Xbox Edition nem akar kikerülni a top 10-ből, a Call of Duty: Advanced Warfare pedig hirtelen felszökött a tizedik helyre. Íme az aktuális állás :

1. The Witcher 3: Wild Hunt

2. Grand Theft Auto V

3. FIFA 15

4. Splatoon

5. Battlefield Hardline

6. Project Cars

7. Farming Simulator 15

8. Destiny

9. Minecraft: Xbox Edition

10. Call of Duty: Advanced Warfare

A magyar listán eközben lassan visszaáll a rend, a vezetést visszavette a Counter-Strike: Global Offensive.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)