Hirdetés

Heti játékeladási toplista - végre megjelent a Dying Light

|

Mármint dobozosan. Lássuk, mennyien voltak még kíváncsiak a Techland zombis csodájára.

Hirdetés

A március brutális lesz a játékmegjelenések szempontjából, de mielőtt még megindulna a dömping, még gyorsan kipörgették a maradék területeken is a Dying Lightot.

Ugye korábban volt abból hiszti, hogy megjelenéskor a Dying Light nem volt mindenhol elérhető dobozos változatban, de a Techland hihetetlenül sikeres zombis játéka most végre megérkezett és azonnal az élre is tört. Mögötte a Call of Duty: Advanced Warfare kullog és a Dragon Ball Xenoverse is felfért még a dobogóra. A PlayStation 4-exkluzív The Order 1886 ezzel visszacsúszott a negyedik helyre, de legalább a GTA 5-öt maga mögé tudta szorítani.

1. Dying Light

2. Call of Duty: Advanced Warfare

3. Dragon Ball: Xenoverse

4. The Order 1886

5. Grand Theft Auto V

6. FIFA 15

7. Far Cry 4

8. Evolve

9. Minecraft Xbox Edition

10. Minecraft PlayStation Edition

Ti vásároltatok valami újdonságot mostanában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)