Hirdetés

Heti játékeladási toplista - na, mi lett a második?!

|

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés alaposan felkavarta az állóvizet, de a legnagyobb meglepetés a második helyezett.

Hirdetés

Arra azért számítani lehetett, hogy a sokáig halogatott The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés után a CD Projekt RED játékára rávetik magukat a rajongók, és felültetik Geraltot a UK Charts trónjára.

A The Witcher 3: Wild Hunt az idei év legjobb startját produkálta az Egyesült Királyságban, 53 százalékot vert rá a Battlefield Hardline-ra és 608 százalékkal megdobta a The Witcher 2 eladásait is. A Witcher 3-at a vásárlók 63 százaléka vette meg PlayStation 4-re, 32 Xbox One-ra és csupán öt százalékuk választotta a PC-s verziót. Ez a lista persze csak a dobozos verziókat számolja, a digitális Witcher 3 eladásokat nem. 

Meglepetésre a GTA 5-öt is kenterbe verte a Farming Simulator 15, ami a PC-s verzió után végre konzolokra is megjelent. Elképesztő, hogy mennyire sikeres ez a sorozat. 

1. The Witcher 3 Wild Hunt

2. Farming Simulator 15

3. Grand Theft Auto V

4. FIFA 15

5. Project CARS

6. Wolfenstein The Old Blood

7. Battlefield Hardline

8. Mortal Kombat X

9. Call of Duty: Advanced Warfare

10. Destiny

Ti vásároltatok valami újdonságot a héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)