Hirdetés

Heti mozipremierek 01.07-01.14.

|

2010 első moziajánlójában három filmről tájékozódhattok bővebben, melyek között van egy sokak által várt produkció is, természetesen.

Hirdetés

Régen láttunk már Sherlock Holmes-ról szóló filmet, pedig akármilyen hihetetlen, a Sherlock Holmes című film róla szól. Lesz itt még angol vígjáték és amerikai musical-vígjáték is, szóval újfent érdemes moziba menni.

Lássuk akkor a filmeket, kezdjük az angol vígjátékkal, a Barátom Eric-kel. A film központjában Eric Bishop, egy középkorú férfi áll, aki 30 éve nőtlen, de két fiatalt nevel. Míg volt feleségével közös gyermekükkel nem szakadt meg a kapcsolat, az asszonnyal már jó ideje nem beszélt. Lánya mostanában vált anyává, s rendszeresen hordja gyermekét az apához, ennek következtében újra találkoznak a szülők. Eric igyekszik mindkét családját ugyanúgy kezelni, ebben segítségére van barátja, Eric Cantona, aki a filmben saját magát alakítja.

Hollywood is megcsinálta a saját elképzelése szerint a XIX. század legjobb nyomozópárosát, Sherlock Holmes és Watson főszereplésével készült új filmben, melyet Guy Ritchie rendezett. A film címe rendkívül találó, Sherlock Holmes néven kereshetitek a mozikban. Ez a film alkalmazkodott a jelen kor követelményeihez, lesz benne akció, és nem ám úgy van, hogy Sherlock Holmes kapja a főszerepet, Doktor Watson pedig csak a háttérben szorong, a két karakter egyenértékű. A páros ezúttal Lord Blackwood üldözésébe fog, útjukon nem egy alkalommal kerülnek összetűzésbe, de mivel nem arról ismeretesek, hogy gyengék lennének, mindig ki tudják magukat húzni a bajból.

Utolsó filmünk a hétre a hippi mozgalmat idéző Woodstock a kertemben. Gondolom Woodstock-ról már mindenki hallott életében legalább egyszer. Aki esetleg nem hallott volna róla, ez egy hatalmas fesztivál volt 1969-ben. Ezután többször is megrendezték, azonban a legemlékezetesebb mégiscsak az első. A film főszereplője Elliot, aki Greenwich Village-ből kénytelen szüleihez utazni, ugyanis a motel, ami a birtokukban van, nem túl jövedelmező. A biznisz fellendítéséhez kapóra jön, hogy a szomszédos helyiségben nem akarnak megrendezni egy fesztivált, így Elliot felajánlja a szervezőknek a motelt, valamint a 600 hektáros birtokot, így mégis csak megrendezik a bulit, mely Woodstock néven vonult be a köztudatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)