Hirdetés

Heti mozipremierek 05.20-05.27.

|

Nemsokára vége a hónapnak, de addig négy izgi film kerül a mozikba.

Hirdetés

Van ugye ez az átok, ami a játékok alapján készült filmeket sújtja, és sajnos borzasztóan kevés olyan film készül, ami képes ennek ellenállni. De van itt nekünk Jerry Bruckheimer, van itt nekünk Perzsia hercege, szóval van okunk reménykedni.

De kezdjük előbb egy drámával, mely az Anyátlanok - Életed nagy kalandja felnőtté válni címet viseli. Adott egy boldog család, akik közül az apa egy sikeres, laza, jófej sportújságíróként biztosítja az anyagi hátteret a többiek számára. Azonban minden megváltozik, mikor felesége hírtelen elhalálozik, így rá hárul a feladat, hogy két fiát felnevelje. Eddig nem nagyon vett részt az ilyesfajta dolgokban, úgyhogy feladata főleg nehéz. Semmi nem tántoríthatja vissza, hogy mintaapává varázsolja magát.


Másodikként egy olyan film következik, amit nem kell bemutatni, főleg azoknak nem, akik hétfőn már megnézték velünk. Ó, igen, ez a Perzsia hercege - Az idő homokja, Jordan Mechner legendás játékának filmadaptációja. A herceg kalandos útja során igyekszik megszerezni a tőrt, mellyel manipulálhatja az időt. Ebben segítségére lesz egy titokzatos hercegnő is.


Érdekes thrillernek ígérkezik a Timothy Olyphant főszereplésével készült A tébolyultak. A történet szerint egy nyugodt kisváros lakosai egyszercsak megmagyarázhatatlan dolgokat művelnek, melyeket eddig még soha nem lehetett tapasztalni. Egy este egy helyi lakos sétál be egy töltött vadászpuskával az aktuális baseballmérkőzésre, később egy másik személy felgyújtja a saját házát, miközben családja odabent van, és ez még nem minden. Egyre többen követnek el hasonló dolgokat, így a sheriff és néhány ember, akik még védve vannak az őrület elől, kénytelenek megvédeni magukat. Közben a városból senki nem mehet se ki, se be.


A hétre az utolsó filmünk a Túl jó nő a csajom címet viseli, és egy vígjátékról van szó. Kirk, egy reptéri biztonsági őr, aki nem néz túl fényes karrier elé, ám valami olyan történik, amire soha nem számított: egy bájos és gyönyörű csaj beleszeret Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt illetően, Molly, a sikeres, és elképesztően bombázó csaj beleszeret. Kirk totál el van képedve. Ahogy a barátai, a családja, sőt, a volt csaja is. Hősünknek most tehát ki kell találnia, hogy működhet ez a kapcsolat, bár ő az első, aki készségesen bevallja, hogy túl jó nő a csaja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)