Hirdetés

Heti mozipremierek 07.22-07.28.

|

Rövid kihagyás után újra jelentkezik a moziajánlónk, most két új filmmel.

Hirdetés

A nyár már csak ilyen, de a filmekre sem mondhatni, hogy özönlenének. De lássuk inkább mit nézhetünk meg július utolsó mozis hetén.

Leonardo DiCaprio nem veszített fényéből, ma is remek filmekben szerepel, mint a Christopher Nolan által rendezett Eredet. Már a film története is felkelti az ember érdeklődését: Dom Cobb nem az a tipikus tolvaj, akit mi a való életből ismerhetünk; ő titkokat lop. Éjszaka, mikor az emberi agy a legsebezhetőbb, belopakodik más emberek álmaiba, s azok gondolataival távozik. Ez a cselekedet természetesen büntetendő, vadásznak is rá rendesen, azonban kap egy esélyt, hogy mindent helyrehozzon. Ha visszatér a kezdetek kezdetéhez, az eredethez, és ahelyett, hogy ellopna egy gondolatot, elültet egyet egy ember fejében, minden másképp alakul, azonban a feladat sokkal nehezebb, mint azt ő és bandája gondolta.

Második filmünk a hétre az Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres, aminek bárcsak ne adtak volna alcímet. Sandy, miután fia születésnapi videóján felfedezi, hogy férje hűtlen hozzá, úgy dönt, két gyerekével New Yorkba költözik. A lakás alatt található kávézóban gyorsan új barátra talál, akire rá is bízza a gyerekeket, és nem kell sok hozzá, hogy rájöjjenek, annak ellenére, hogy Aram sokkal fiatalabb nála, kölcsönös a vonzalom, így egyre többet találkozgatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)