Hirdetés

Heti mozipremierek 08.12-08.19.

|

Egy új film kerül a mozikba ezen a héten, de az is tartogat elég izgalmat.

Hirdetés

Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy 18-án premier előtt tekinthetitek meg velünk a Predators című filmet, szóval akinek ez nem lenne elég, még megpróbálhat bejutni arra.

Egyetlen filmünk a hétre a Salt ügynök nevet viseli, főszerepben Angelina Jolie-val. Evelyn A. Salt a CIA-nál dolgozik, ám egy nap egy szovjet úriember azt állítja, Salt egy orosz kém, és küldetésre vár már évek óta, melyet most meg is kap. Ez a feladat nem kisebb, mint az orosz elnök megölése. A CIA persze nem tétovázik, megpróbálják becserkészni az ügynököt, aki azonban sikeresen elmenekül, viszont saját magának állít feladatot: be kell bizonyítania, hogy félreértés történt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)