Hirdetés

Trónok harca csúszás, feltört Denuvo és CS:GO botrány - mi történt a héten?

|

Nagy bejelentések, meglepő fordulatok, hatalmas botrányok és izgalmas pletykák tették színessé a hetet, össze is gyűjtöttük őket egy csokorba.

Hirdetés

Mikor ez az összefoglaló megjelenik a GSO-n, Mark Clattenburg épp  megfújta a sípját és kezdetét vette a 2016-os labdarúgó EB döntője. Ez persze semmilyen módon nem kapcsolódik a heti összefoglalóhoz, csak fogalmam sem volt, mivel indítsam a cikket.

Bezzeg HP-nak nem volt ilyen problémája a Hype felvételekor, nézzük is meg együtt a hét legfontosabb híreit egyetlen videóba sűrítve!

A hét legjobb híre

Én mint Evolve előrendelő hatalmasat csalódtam anno. Na nem azért, mert maga a játék lett volna rossz, de egyszerűen a bicskanyitogató DLC-k és a világ legrosszabb matchmaking rendszere miatt játszhatatlan volt a játék, így szinte mindenki azonnal ott is hagyta. Most, hogy free-to-play formában játszhatóvá tették, rengetegen vágtak bele, valószínűleg mi is visszanézünk majd pár kör erejéig.

A hét legrosszabb híre

A Microsoft az E3 után bejelentette, hogy minden jövőbeli Xbox One-exkluzív cím megjelenik Windows 10-re is, aminek nem meglepő módon nagyon örültek a játékosok. A cég aztán kicsit pontosított a kijelentésen, ami ma már úgy szól, hogy "minden E3-on bejelentett játék", ami így jelentősen leszűkíti a kört. Szomorkodni így sincs okunk, de azért na...

A hét legmeglepőbb híre

A Batman v Superman: Dawn of Justice elég komoly kritikákat kapott a rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt, azonban miután a csalódott közönség megnézte a bővített változatot, azonnal leborultak Zack Snyder lába elé, hogy bocsánatért esedezzenek. Egyelőre nem tudjuk, hogy tényleg ilyen jól sikerült-e a film, vagy csak egy marketingfogásról van szó, de nagyon bízunk benne, hogy az előbbi.

A hét legkevésbé meglepő híre

Szintén filmes frontról jelentjük, hogy a Ubisoft nem vár sokat az Assassin's Creed filmről. A kiadó őszintén megmondta, hogy ezzel a filmmel a rajongókat és a sorozatot egyelőre nem ismerőket is szeretnék lenyűgözni, az univerzum bővítése mellett pedig elsősorban azt remélik, hogy a film hatására többen megveszik majd a játékokat. Ez persze nem jelenti, hogy rossz lesz a film, de legalább őszinte a kiadó.

A hét legjobb Másvilág híre

Szerencsétlen Gambit sorsa elég hányattatott volt idáig, hiszen miután a rendező távozott, a producer a forgatókönyvet is visszadobta. A legfrissebb hírek szerint végre minden sínen van a készülő X-Men spin-offal kapcsolatban, így Channing Tatum tavasszal magára is öltheti a feszülős hacukát és elkezdheti dobálni a kártyákat.

A hét legrosszabb másvilág híre

Kevésbé vidám, hogy a Trónok harca rajongók viszont nem kapják meg az adagjukat tavasszal, az HBO stábja ugyanis még nem tudja elkezdeni a forgatást. Mivel a következő évadra már beköszönt a tél a történet szerint, a stábnak is meg kell várnia, amíg fagyosra fordul az idő, emiatt biztosan csúsznak majd a premierrel.

A hét legjobb videója

Ezt bizony Patrick Stewart elég korán behúzta az agysorvasztó cowboyos őrülettel. Nincs ezen mit cifrázni, hibátlan a cucc.

A hét pletykája

Sokadik alkalommal merült fel, hogy "végre" sikerült feltörni a Denuvo rendszerét, de a hackerek csak egy videót tettek közzé, magukat a fájlokat azóta sem. A Denuvót fejlesztő cég egyébként nem aggódik, mert ha sikerült is valakinek feltörni a rendszert, egyszerűen csak módosítanak rajta, és a következő játéknál kezdődhet elölről az egész.

A legnagyobb WTF a héten

A rajongók már évek óta rágják az Activision fülét, hogy a Call of Duty sorozat térjen vissza a múltba. Ők nem is sejtették, hogy pár évvel ezelőtt egy második világháborúnál jóval régebben játszódó Call of Duty ötlete is felmerült, amelyben az ókori Róma egyik légiójához csatlakozhattunk volna. A kiadó végül elkaszálta a projektet, talán nem is baj, hogy így történt.ú

A hét cikke

A Counter-Strike: Global Offensive körül kibontakozó egyre nagyobb botrány rengeteg embert érdekel, de nem könnyű átlátni az egész szituációt, ha az ember nincs birtokában minden információnak. Paca egy hatalmas cikkbe gyűjtött össze mindent, érdemes lecsekkolni, hiszen minden idők egyik legnagyobb gamer botránya lehet a dologból.

Futottak még

A héten teszteltünk a Just Cause 3 második DLC-jét, a Hard Reset Reduxot, a Hitman harmadik epizódját és a Homefront: The Revolutiont is. Belenéztünk a Battlefield 1-be, körüljártuk a Dishonored 2-t, és azt fejtegettük, miért nem jó még az Overwatch kompetitív módja.

Időközben a lap is elment a nyomdába, úgyhogy ismét kifejezetten aktuális az örökérvényű csatakiáltásunk: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)