Hirdetés

Hétköznapi szuperhős - Super (2010) Ismertető

|

Mindenkiből lehet szuperhős, szupererő nélkül is. Ezt bizonyítja a Frank Darrbo története is, aki a The Crimson Bolt néven intézi el a rosszfiúkat, és próbálja összerakni széthullott élete darabjait.

Hirdetés

A Kick-Ass (Ha/Ver) után került a mozikba a Super, ám a néző akarva-akaratlanul is összehasonlítja a két történetet, ugyanis az alapszituáció mindkettőben azonos: egy átlagos ember jelmezt ölt, hogy megtisztítsa a várost a rosszfiúk zsarnokságától.

Ám az alapon túl nagyon is kettéválnak a történetek, ugyanis míg a Kick-Ass a laza, vicces szituációkba kerülő hőst mutatja be, addig a Super főhősének pszichopata hajlamai kerülnek előtérbe, megfűszerezve a nem mindenki gyomrához való feketehumorral és olykor gyomorforgató jelenetekkel.

A történet középpontjában Frank Darrbont (Rainn Wilson) áll, aki egy gyorsétterem szakácsa, unalmas, monoton életet él az egykori drogfüggő feleségével, Sarahval (Liv Tyler). Kilátástalan élete azonban fordulóponthoz ér, amikor hőn szeretett neje elhagyja, hogy visszatérjen a kábítószerhez, amelyet új barátja, Jacques (Kevin Bacon) biztosít számára. Ekkor Frank elhatározza, hogy maszkot ölt és leszámol a város összes bűnözőjével, hogy végül visszaszerezze azt a személyt, akit a drog elrabolt tőle.

Az ismertetőről a CineStar-on olvashatsz többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)