Hirdetés

Hétvégén indul a The Secret World bétája

|

A Funcom MMO-ját május 11. és 13. között lehet először kipróbálni.

Hirdetés

A The Secret Worldről először 2008-ban hallottunk és már akkor megörültünk annak, hogy végre egy olyan MMO érzkezik, ami nem a klasszikus fantasy elemekkel próbálja meghódítani a játékosokat.

A béta első körében azok vehetnek részt, akik előrendelték a játékot, de néhány kódot az internet különböző oldalain is szétszórnak. A béta a Kingsmouth Calling alcímet kapta, a játékosok pedig a Templomos frakciót próbálhatják ki. Átszelhetjük a Hollow Earth-t egészen a Solomon Islandig, ahol ki kell derítenünk, hogy mit rejt a fura, halálos köd, ami átlengi a területet. Megtekinthetjük a Templomosok londoni központját, a további bétahétvégéken pedig az Illiuminati new yorki és a Dragon frakció szöul központjába is ellátogathatunk. A The Secret World teljes verziójában az általunk ismert világ olyan neves pontjain is megfordulhatunk, mint Egyiptom vagy Erdély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)