Hirdetés

Hétvégén ingyenesen játszható a Battlefield 2042

|

Szeretné kicsit megtolni az eladásokat az EA azzal, hogy megmutatja, annyira nem is katasztrofális a játék.

Hirdetés

Már közel egy hónapja velünk van a Battlefield 2042, aminek az indulása a franchise hagyományaihoz hűen nem volt sima. Azóta persze elkezdődött az őrületes tűzoltás, a vihar azonban komoly áldozatokkal járt, a megjelenés után átszerveződések kezdődtek a DICE-nál, és más fejlesztőcsapatok is érintettek.

A fejlesztők egyébként tényleg mindent megtesznek azért, hogy eleget tegyenek a játékosoknak. Ennek a törekvésnek köszönhető például, hogy végre elérhetőek a 64 fős conquest és breakthrough módok is, ugyan egyelőre csak limitált ideig.

Hirdetés

A játékosbázis azonban minden bizonnyal nem olyan aktív, mint azt feltételezhetnénk a megjelenéskor generált számokból, hiszen az EA úgy döntött, hogy máris ingyenes hétvégével csalogatja azokat, akik nem vásárolták meg, vagy a korai napokban visszatérítést kértek a játékra.

Az akció már elérhető, a játék tehát bármilyen vásárlás nélkül telepíthető és egészen 20-ig lesz játszható. Kifejezetten örvendetes az ingyenes hétvégével kapcsolatban, hogy semmilyen korlátozás nincs érvényben, tehát elérhető az All Out Warfare, a Portal és a Hazard Zone is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A promóciós időszakkal együtt megérkezett az első ünnepi tartalom is a Battlefieldbe, az "Attack of the Elves" játékmóddal, ami tulajdonképpen egy infection mód mikulások és törpék között.

Emellett bekerült még a Portalba az "1942 vs 2042 Conquest", amiben a két megnevezett frakció csap össze a két játék pályáin.

Ha esetleg még nem vettétek volna meg, mert elbizonytalanítottak az interneten olvasható vélemények, van két szuper tanácsunk: először is olvassátok el a tesztünket, majd szedjétek le a próbaverziót, és ha megtetszik, bátran vegyétek meg, hiszen az ingyenes hétvége alatt jóval olcsóbban is kapható a Battlefield 2042.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)