Hirdetés

Hétvégi földrajzlecke

|

Mai játéközön ajánlónk nem értelmetlen lődözés, hanem egy kis agytorna.

Hirdetés

Bizony. Ez a kis programocska tökéletesen alkalmas arra, hogy megmutassuk kissé szkeptikus szüleinknek, hogy ezen a fránya számítógépen lehet hasznos dolgokat is művelni. A feladat marha egyszerű. Meg kell mutatni az eleinte nem is annyira vaktérképen, a program által kérdezett várost. Atlaszt használni lehet, de az a pár másodperc, amely rendelkezésünkre áll a jelölés elvégzésre, nagyban nehezíti eme nagyszerű eszköz hasznos alkalmazását. A jó hír viszont, hogy a program mindig megmutatja, hova is kellett volna kattintanunk, így akinek fotografikus a memóriája, egy idő után biztosan kivégzi ezt a kis szösszenetet. Addig is irány a jatekozon.hu, ahol akad még jónéhány flashjáték, ha ez esetleg nem jönne be...(katt a képekre)

 

globe3.jpg
 
globe2.jpg
 
 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)