Hirdetés

Hétvégi Steam akció - Lost Planet 5 euróért

|

A Capcom és a Valve közös akciójában, bagóért vehetjük meg a Lost Planet-et a hétvégén.

Hirdetés

Nem ez az első Steam akció, és nem is ez lesz az utolsó. Igaz a Valve hozzáállása kicsit érdekes, ugye ezzel az egy dollár=egy euró felfogással, viszont ez még így is megérheti. Magyarországon jelen pillanatban 4.500 pénz a Lost Planet, míg a 4.99 euró, ha durván számolunk akkor is csak 1.500. Amennyiben ennyi pénzt nem sajnálunk erre a játékra, szerintem érdemes ellátogatni a Steamre, mert az akció csak a hétvégén él. Nem is olyan rossz ez a fajta marketingfogás, hiszen nem kell hozzá sok gógyi, hogy kitaláljuk: a Capcom ezzel a húzással is csak a második részt szeretné egy kicsit előtérbe hozni. Ezzel nincs is gond, tolják csak, mi meg majd megvesszük a sok játékot olcsón. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a magyar ár a Colonies Edition ára, míg egy gyors csekkolás után látom, hogy a Steamen a sima kerül 4.99 euróba. Ennek ellenére 1500 pénzt simán megér, és akkor már képben leszünk a sztori ügyében is, ami majd nyilván folytatódik a második részben.

 

lostplanet2_1.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)