Hirdetés

Hétvégi Steam leárazások - Modern Warfare 2 és Killing Floor

|

Több leértékelt játék is csábít most hétvégén minket

Hirdetés

Péntek van, ami egyet jelent a rendszeres hétvégi Steam akciók kezdetével. Nézzük, mit adnak most ólcsóé'!

Egészen hétfőig 33%-os leértékelést kapott a Modern Warfare 2, ami így 59,99 euró helyett „csak" 40,19 euróba kerül. Ez mai árfolyammal számolva kb 11000 forinttal egyenértékű. Szerintem ennyi pénzért ezt el is felejthetjük, mivel olcsóbb, ha dobozosan vesszük meg itthon. Mehetünk tovább! A másik játék, amire szolidabb árcédula került a kooperatív túlélőhorror Killing Floor. Erre remek alkalmat szolgál a tegnap megjelent update, ami többek között 4 új pályát tesz a játékba, teljesen ingyen. Az ő ára erre az időszakra 14,99 euróról 7,49 euróra módosult. Ez durván 2000 forintot jelent. Kellemes vásárlást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)