Hirdetés

10 terabájtos merevlemez, és több grafikuskártya DirectX 12 alatt - a hét hardverhírei

|

Unalmas hét hardverfronton? Kizárt dolog! Mutatjuk, mik voltak az elmúlt hét legfontosabb hírei a CPU-k, VGA-k, HDD-k, és egyéb hárombetűs hardvernév-rövidítések világában.

Hirdetés

A hét hardveres hírei között az egyik (gamer szempontból) legérdekesebb infó ismét a grafikus kártyákhoz kapcsolódik, egészen pontosan arról szól, hogyan fogja kezelni a DirectX 12 a manapság sok probléma forrását jelentő több videokártyás konfigurációkat.

Emellett akad némi mozgolódás az Intel háza táján is, átalakul például az Atom termékcsaládjuk, illetve ha már a héten szó esett a megfelelő gépház kiválasztásáról, érdemes egy pillantást vetni a Bitfenix legújabb modelljére is, ami nem csak a funkcióját látja el kiválóan, de még kifejezetten esztétikus is.

A PC World heti hírösszefoglalóiban ezeken kívül még rengeteg újdonságról olvashattok, mint például egy 10 TB-os merevlemezről, az LG új okosórájáról, a Shuttle legújabb barebone PC-jéről, vagy egy extrahalk tápegyságről, amit a SilentiumPC dob piacra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)