Hirdetés

Realm Royale - early accessben a Paladins battle royale módja

|

Mostantól bárki kipróbálhatja az ingyenes Paladinsból kinőtt battle royale játékot, a Realm Royale-t.

Hirdetés

Amikor igazán elkezdett beindulni az egész battle royale őrület, akkor természetesen a trendeket nagyon kedvelő Hi-Rez Studios is úgy látta, hogy ebbe be kell szállni és rögtön be is jelentették a Battlegrounds névre hallgató játékmódot, ami a Paladins szereplőit keverte bele a már ismert stílusba.

Hirdetés

Amikor a játékot tavaly bejelentették a Hi-Rez Expón, akkor még szigorúan a Paladins részeként képzelték el, viszont a Steam Early Access rendszerében megjelent változat már teljesen függetlenül játszható az alapjátéktól.

Habár az eredeti ötlet annyi volt, hogy a Paladins karaktereivel futkározhatunk egy battle royale játékmódban, azóta némileg átalakult a koncepció, ugyanis már csak öt karakter közül választhatunk. Míg sem a hero shooter, sem pedig a battle royale nem túl eredeti ötlet, simán előfordulhat, hogy a kettő kombinálása érdekest csavart tesz mindkét stílusra, szóval egy próbát megérhet, már csak azért is, mert a Paladinshoz hasonlóan ez sem kerül semmibe.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor nincs más dolgotok, mint letölteni a Steamről. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)