Hirdetés

Frissül a Paladins, és a SMITE játékokban is fontos változások jönnek

|

Zajlik az élet a Hi-Rez Studios műhelyében, épül-szépül a srácok két legnépszerűbb játéka, és a SMITE spin-off is nyílt bétába lépett.

Hirdetés

Nagy népszerűségnek örvend a MOBA-rajongók táborában a mitológiai isteneket felvonultató SMITE, és a hero shooter kategóriában induló Paladins-nak is folyamatosan bővül a játékosbázisa, a fejlesztők pedig igyekeznek új tartalommal ellátni játékosaikat.

Hirdetés

Kezdetét vette a Project Olympus, amelynek célja, hogy megújítsa egy kicsit a SMITE-ot, megváltoztatva az alap játékmechanikákat, és nagyobb felbontású textúrák is érkeznek. Emellett a játék elérhető lesz 64-bites verzióban, még több segítséget fognak kapni az új játékosok, és bevezetésre kerül a Prestige rendszer is, ami visszahozza a szintlépéseket, miután elértük a maximális, 30-as szintet.

A korábban SMITE Tactics néven futó, de később Hand of the Gods: SMITE Tactics-re átnevezett körökre osztott, stratégiai játék is végre kilépett a zárt bétából, és már bárki szabadon kipróbálhatja. A játékban a mitológiai isteneket kártyákon láthatjuk viszont, és a csatatérre lehívva őket küzdhetünk meg ellenfelünkkel. Ha ti is beszállnátok a mókába, látogassatok el a játék hivatalos oldalára.

Végül pedig a stúdió népszerű hero shootere, a Paladins is kap néhány újdonságot, többek között egy új hőst, akinek a neve Jenos, the Ascended, és támogató karakter lesz. Érkezik egy új pálya is, Splitstone Quarry, és a goblin hőst, Ruckust is átdolgozzák a fejlesztők. Ráadásul nemrég jött egy rövid videó is, amin a játék hősei esnek egymásnak.

Ti játszotok a Hi-Rez Studios valamelyik játékával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)