Hirdetés

Hiába lenne kész, még sokáig nem jelenik meg az Euro Truck Simulator 2 orosz DLC-je

|

A Heart of Russia azt mutatná be, milyen gyönyörű Oroszország, de a jelenlegi helyzetben ezt az ETS2 fejlesztői nem tartják helyénvalónak.

Hirdetés

Ha olyan világban élnénk, ahol nem követ tragédia tragédiát, az Euro Truck Simulator 2 játékosai heteken belül ellátogathatnának Oroszországba, hogy megcsodálják a gyönyörű tájakat és a közhiedelemmel ellentétben nem olyan rossz minőségű orosz utakat. A Heart of Russia DLC már szinte kész, tesztelgetik és finomítgatják épp, de még a fejlesztők sem tudják, mikor jöhet el a megjelenés ideje.

A cseh Vortex magazinnak nyilatkozva a prágai székhelyű SCS Software fejese, Pavel Sebor elmondta, nem tudnak a tervek szerint haladni és "Oroszország gyönyörűségéről kommunikálni".

Hirdetés

"A DLC egyelőre a fiókban marad, most nem adhatjuk ki. Eltekintve attól, hogy Oroszországban senki nem venné meg, kiadása lényegében jó szándékú emberek provokációja volna."

- tette hozzá. Még az sem biztos, hogy maradnak a korábban bejelentett címnél, mert a Heart of Russiának van egy érzelmi töltete, ők pedig nem akarnak senkit megbántani. Mindegy, hogy a tájról, a nemzetről vagy a politikáról van szó, ezek nem szétválaszthatók, szándékaik ellenére félreérthető lehet, ha a jelenlegi címnél maradnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Mindeközben az 1 euróba kerülő Ukranian Paint Jobs Pack megvásárlásával lehet támogatni a People in Need segélyszervezetet, egyben mutatós, ukrán kötődésű festésekkel feldobni a kamionokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)