Hirdetés

Hiába pletykálják, egyelőre nem dolgozik új Star Wars játékon az EA Motive

|

Egy álláshirdetés kapcsán röppent fel a hír, hogy a Star Wars: Squadrons fejlesztői maradnak a messzi-messzi galaxisban, azonban ezt most határozottan cáfolták.

Hirdetés

A Star Wars: Squadrons mind a kritikusok, mind a játékosok esetében kifejezetten jó fogadtatásra lelt, így az EA Motive bemutatkozása sikeresnek bizonyult. Nem csoda, hogy sokan azt remélik, hogy maradnak a George Lucas által életre hívott univerzumnál, mely bizony továbbra is elbírna pár izgalmas videojátékot. Nemrég megcsillant a remény, hogy a csapat újabb Star Wars játékon dolgozik, de a stúdió később rossz hírekkel szolgált.

A cég oldalán feltűnt álláshirdetés alapján többen számoltak be arról, hogy a cég ismét a fénykardok és lézernyalábok felé veszi az irányt. Ezek alapján a stúdió azonnali kezdéssel keresett munkatársat egy új Star Wars akciójátékra, mely egy teljesen új IP részét képezte volna.

Hirdetés

Lássuk, be hogy a külföldi kollégák feltételezése egyáltalán nem volt alaptalan, hiszen az álláshirdetések az egyik legmegbízhatóbb szivárgásnak számítanak, ugyanis ezeket maguk a fejlesztők teszik közzé.

Most azonban maga a stúdió ismerte be, hogy hibáztak amikor a hirdetés szövegezték, és ugyan dolgoznak egy izgalmas új projekten, de annak nincs köze a messzi-messzi galaxishoz.

Az álláshirdetésből azóta eltüntettek minden megjegyzést, ami arra utalt, hogy a projekt a Star Warshoz kötődne.

Azt már a stúdió korábban is kijelentette, hogy már dolgoznak egy következő játékon, de erről egyelőre még semmit nem tudni. Holnap sor kerül az Electronic Arts negyedéves befektetői konferenciájára, ekkor pedig talán szó esik a rejtélyes projektről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)