Hirdetés

Hiába tippeled meg a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga szereplőinek számát, úgyis alábecsülöd

|

Ennyi opcióból már csak találunk legalább egyet, akivel élvezzük majd a játékot.

Hirdetés

Gőzerővel készül a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, ami sajnos ugyan lekéste a 2020-as megjelenést, idén már szinte biztos, hogy befut. A LEGO elemekben tálalt Star Wars összefoglalóban végigpörgethetjük majd az összes film eseményeit, és tekintettel a projekt súlyára a TT Games most mindent belead a dologba. Kapunk nyílt világot, saját űrhajót, 28 különböző helyszínt, és (Dawn McDiarmid elmondása szerint) 300 játszható karaktert.

A TT Games vezető HUB-dizájnere elmondta, hogy a rajongók minden kedvencüket megtalálják majd a játékban. Az egész Saga 800 szereplőt tartalmaz majd, így még ha nem is feltétlenül játszható formában, de mindenki benne lesz, akiről valaha született egy Wookieepedia bejegyzés.

Hirdetés

Ha eddig kihagytad az összes LEGO Star Wars epizódot, akkor ez lesz az, amit érdemes lesz beszerezned. Mi alig várjuk, hogy belecsaphassunk a kalandokba 2021. tavaszán PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)