Hirdetés

Hiába tűnik úgy, valójában nem teabagelnek a Halo Infinite botjai

|

A 343 Industries nem tanította meg a gépi játékosokat arra, hogy hullák fölött guggolgassanak.

Hirdetés

Tudjátok, vannak, akik úgy isszák a teát, hogy mártogatják a filtert a forró vízbe. Ebből ered a teabagging kifejezés, csak a forró víz az online shooterekben lelőtt játékosok hullája, a filter pedig... nos, használjátok a fantáziátokat. A Halo-közösségben különösen gyakori volt az egyébként több multis játékban megfigyelhető cselekedet, de a 343 Industries nem kívánt ez előtt tisztelegni az Infinite-ben. 

Miután megjelentek olyan videók, amiken az látszik, ahogy a botok a teabageléshez (filterezéshez?) valami egészen hasonló cselekedetet követnek el, a fejlesztőcsapat kénytelen volt magyarázkodni.

Hirdetés

Eurogamer interjújában szóba került a teabagging, de az illetékesek szerint nem szándékos, ami a videókban látható, nem programozták le, hogy a katonák teabageljenek vagy bárhogyan hergeljék a játékosokat. A botokkal az a csapat célja, hogy mindenki kényelmesen megismerkedhessen a többjátékos mód működésével, fejlődjön segítségükkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akárhogy is, van néhány az algoritmusoknak nem engedelmeskedő bot, mint az az alábbi videókban is látható. 

A 343 azzal magyarázta a jelenséget, hogy a botok ilyenkor ugrani próbálnak, de nem sikerül nekik, és nem elég okosak ahhoz, hogy másképp próbálkozzanak. Ez most a technikai teszt alatt még így működik, de később persze javítani fogják.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)