Hirdetés

Hiányosnak érezted a Mass Effect Legendary Editiont? A modderek segítenek

|

Mondjunk együtt nemet a kivágott Mass Effect tartalmakra.

Hirdetés

Sok játékos nagy örömére az EA és a Bioware elkészítette a Mass Effect felújított verzióját, a Legendary Editiont, mely egy alapos átdolgozás után hozza el a kultikus sorozat epizódjait az erősebb hardverekre.

Az új verzión tényleg érződik, hogy sokat foglalkoztak vele a fejlesztők, olyannyira, hogy még elkaszált tartalmak is rejtőznek a forráskódban. Azt nem tudjuk, hogy ezek végül miért nem lettek elérhetőek a játékban, a modderek azonban nem kegyelmeznek a rejtett kódsoroknak.

Hirdetés

A közösség már korábban elkészítette azt a javítást, mely újra elérhetővé teszi az azonos nemű románcot a férfi Shepard és Kaiden között vagy a női Shepard és Ashley között. Ez azonban csak a kezdet volt, hiszen itt még semmilyen kivágott dialógus nem került vissza a játékba, mindössze egy másik lehetőséget nyitottak meg.

Az adatbányászok szerint  vannak kivágott hanganyagok ezekhez a románcokhoz, a közösség pedig már dolgozik is rajta, hogy ezek vissza kerüljenek a játékba. Ezek, egyes Mass Effect 2-es hangfájlokkal együtt mind ott rejtőznek a Legendary Edition fájljai között. A második részben például Thane, Jack, Miranda, Jacob, és Tali is megkapta a saját dialógusát, igaz, csak az első találkozásig.

Természetesen a modderek célja, hogy minél több kivágott anyagot visszaállítsanak, ez azonban azért is nehéz, mivel az új kiadás egy másik motorral működik, így egészen más folyamatok zajlanak a háttérben, mint az eredeti játékoknál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha mindez nem lenne elég, a fájlok között kivágott küldetéseket is találtak a játékosok, így könnyen leképzelhető, hogy a jövőben a Mass Effect 2 felújított verziója például új feladatokkal is bővül majd a moddereknek köszönhetően. Nektek bejött a Legendary Edition, vagy nem tudta hozni a nosztalgikus hangulatot?

A tesztünkben le is írtuk, hogy néhol hiányos a játék. Nektek ennek ellenére tetszett a felújított verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)