Hirdetés

Hiányozhat egy közkedvelt játékmód az Elden Ringből

|

Szűkszavú a kommunikáció az Elden Ring többjátékos lehetőségei kapcsán.

Hirdetés

A Summer Game Fest Kickoff Live! műsorának legnagyobb dobása kétségtelenül az Elden Ring trailere volt.  A 2019-ben bejelentett játékért nem véletlenül lelkesedik a közönség, hiszen a Dark Souls-szériát is fejlesztő FormSoftware gondozza, írói munkálataiból pedig a Trónok harca szerzője, George R.R. Martin is kiveszi a részét.

A kiadó Bandai Namcótól és a fejlesztőktől megtudhattuk, hogy a játék maximum 4 résztvevőig támogatni fogja a co-op módot, ennél többet azonban nem árultak el a multis lehetőségekről.

Hirdetés

A FromSoftware Soulsborne-játékaiban viszont a PvP-ütközetek is megszokott elemnek számítanak, így az Elden Ring kapcsán is sokan várták ennek a megerősítését. A készítők azonban eddig még nem adták jelét a dolognak, s a játék weboldala csak annyit említ, hogy akár társakkal is bejárhatjuk a világot.

"Rohanj csatába, vadászd le lopakodva egyenként az ellenségeidet, vagy hívj segítségül szövetségeseket. Számos lehetőség áll rendelkezésedre a felfedezésben és a harcban."

- írja a kedvcsináló a játékmenetről szóló rövid fejezetben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyelőre tehát nem erősítették meg konkrétan a PvP kimaradását, ám mégis beszédes lehet a játékmód hiánya az Elden Ring körüli kommunikációban.

A 2022. január 21-re időzített megjelenésig persze rengeteg időnk van, s a hype-vonat sem indult még be igazán, szóval bőven jöhet még fordulat az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)