Hirdetés

Hiánypótló, Silent Hill-szerű játék érkezik

|

A klasszikus horrorsorozat kedvelői sok éve hiába várnak, ez az új játék végre enyhítheti a fájdalmukat.

Hirdetés

Hiába a videojátékok történetének egyik legsikeresebb horrorsorozata a Silent Hill, a Konami és Hideo Kojima közti nagy szakítás miatt hosszú ideje jele sincs annak, hogy folytatást kaphatna a franchise. A Silent Hills törlése óta nincs semmiféle érdemi fejlemény az ügyben.

Ezzel a szomorú ténnyel együtt kell élnünk, van azonban okunk arra, hogy pozitívan tekintsünk előre, hiszen ha a Keiichiro Toyama által elindított széria nem is mostanában fog új részt kapni, van egy játék, ami egyértelműen onnan inspirálódott.

Hirdetés

Igazából még azt sem tudjuk, hogy ki vagy kik állnak a Post Trauma mögött, az viszont a projekt szempontjából mindenképpen jó hír, hogy a bejelentő Twitter-üzenetben a fejlesztő elmondta, a munkahelyét is otthagyta a játék érdekében. Az egyes szám első személy használata miatt az is elképzelhető, hogy egyetlen ember dolgozik a játékon.

A bejelentés mellé néhány képet is kaptunk a játékról, amik abszolút világossá teszik, hogy a készítő is imádja a Silent Hill sorozatot. A csatolt anyagok már most hátborzongatóak, így érdemes lehet a jövőben is figyelemmel kísérni, hogy mivé fejlődik majd a Post Trauma.

Egyelőre a 4 képen kívül semmilyen információnk nincs a játékról, a posztban azonban a fejlesztő egy hamarosan érkező demót is ígért, így remélhetőleg hamarosan megtudhatjuk, hogy érdemes-e komolyan venni a projektet. Nektek bejön a látott hangulat?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)