Hirdetés

Hiányzik a Caesar és a Pharaoh? Itt a Nebuchadnezzar!

|

A Sierra legendás városépítős szériáját idézi a Nepos Games Mezopotámiába kalauzoló játéka.

Hirdetés

2021 ugyan nem éppen az izometrikus stratégiák virágkora, de azért még mindig sokan vannak, akiknek a szívében külön VIP-csücsök rejti a műfajt. Őket célozza a nemrég megjelent Nebuchadnezzar, ami leginkább a Sierra-féle Caesar/Pharaoh/Zeus játékokból merít ihletet.

A cím ellenéra a játék nem csak a Nabukodonozorhoz köthető Újbabiloni Birodalom idejére kalauzol el, a kampány során ugyanis Mezopotámia történelmének több időszakában is bizonyítanunk kell városfejlesztési tehetségünket egészen a perzsa hódításig.

A Nepos Games összesen 12 küldetést ígér, melyek a szórakozás mellett "átfogó történelmi tapasztalattal" is szolgálnak.

Hirdetés

A promóanyagokat elnézve a játékmenet nem tartogathat nagy meglepetéseket azoknak, akik a régi idők legendáin edződtek, egy valódi újdonsággal azonban biztosan sikerült előrukkolniuk a fejlesztőknek. Ez a Monument Editor nevű funkció, amivel magunk tervezhetjük meg az örökkévalóságnak szánt gigantikus épületeinket.

A bátrabbaknak viszont máshol is lesz lehetőségük egy kis fazonírozásra, a Nepos Games ugyanis eleve számolt a modokkal és a lokalizációkkal, így a közösség révén a jövőben még sok érdekes rajongói tartalommal  színesedhet mezopotámiai kaland.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)