Hirdetés

Hibakód a Star Wars Battlefront II-ben? Itt van a megoldás

|

Amióta ingyenes az Epic Games Store-ban, hibakódok kisebb hadát magolhatta be a játék közössége. Mutatjuk, melyek mit jelölnek, illetve hogy van-e rájuk megoldás.

Hirdetés

Még január 21-ig ingyenesen tölthető a Star Wars Battlefront II, pontosabban annak Celebrity Editionje az Epic Games Store-nak hála. A játékosok java nyilván nem várt idáig, már a múlt héten lecsapott az online áruház ajánlatára, ezzel nem kis szerverleolvadást okozva az EA-nek is.

A helyzetről már korábban mi is írtunk, most viszont, amíg arra várunk, hogy az EA minden problémát orvosoljon, röviden összeszedjük a játék elindítása utáni leggyakoribb hibakódokat, mert hát sokakat azért biztosan megijeszthet a számukra olykor tök ismeretlen hibaüzenetek látványa. Íme tehát a leggyakoribb esetek!

Hirdetés

A 721-es kód már a játék 2017-es megjelenése óta velünk él, és egyszerű oka van annak, hogy miért: idáig főképp akkor kaptuk, ha túlterheléses, azaz DDoS-támadás éri az EA szervereit, de az elmúlt napok tömegei miatt újfent gyakorta kísérti a játékosokat. Ilyenkor nincs mit tenni, figyelni kell DownDetectoron a szerverstátuszt, egyben türelmesen várni, míg minden rendeződik.

Ehhez képest a 623-as kód már valamivel frissebb szülemény, hiszen arról részben a rahedli vadiúj játékos érkezése tehet: akkor dobja a gép, ha túl sokan próbálunk egyszerre játszani. Ez elsősorban szerveroldali probléma, de könnyen lehet, hogy a játékosnál nincs stabil internetkapcsolat, szóval ilyenkor érdemes ez utóbbit is ellenőrizni.

A 918-as kód már csak annak fényében is ijesztő jelenségnek hathat, hogy ehhez az alábbi kiírás társul: "Ennek az EA fióknak korlátoztuk az online funkciókhoz való hozzáférését." Pedig valójában itt is szerverüzemeltetési hibáról volna szó, nem a mi készülékünkben keresendő a hiba, szóval ismét csak a DownDetectorra érdemes inkább hagyatkozni.

Végül az 524-es kód akkor fordul elő, ha felhasználónk születési dátuma értelmében 13 év alattiak vagyunk, márpedig e korhatár alatt a legtöbb multiplayer EA-cím nem engedi, hogy játsszunk vele. Mi senkit sem buzdítunk arra, hogy idősebbnek hazudja magát annál, amennyi valójában, de tény, hogy ez lényegében a megoldás. Vagy mondjuk megvárjuk, míg elég idősek leszünk a mókához, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)