Hirdetés

Hibrid HD DVD a Warnertől

|

A Warner Bros elsőként dob a piacra hibrid, az egyik oldalán DVD, a másik oldalán HD DVD formátumú lemezt. A kereskedők örülnek az újításnak, de az ár eltántoríthatja a vásárlókat. Május kilencedikén jelenik majd meg az USA-ban a Kevin Costner és Jennifer Aniston fémjelezte "Rumor Has It" című film, elsőként hibrid kivitelben, az adathordozó korong egyik oldalán hagyományos DVD, míg a másikon HD DVD formátumban. A kereskedők üdvözölték a kezdeményezést, hiszen a "kettő az egyben" formátum nem csak helyet spórol a polcokon, de kevesebb kezelendő tételt is jelent. Kétség kívül azon vásárlók számára is hasznos, akik később kívánnak átnyergelni az új formátumra, de most még csak DVD játszóval rendelkeznek. Az egyetlen negatív tényező az ár. A kiadó Warner Home Video - akik a hibrid lemezt "HD DVD & DVD Combo"-nak hívja - javasolt végfelhasználói ára a lemezre 39,99 dollár, ami tizeneggyel több, mint az első három csak HD DVD formátumú korongjuké.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)