Hirdetés

Hidegvérű játékosnak jár gyűjtői!

|

Egy zen buddhista türelmével viseled a megpróbáltatásokat? Nincs az a játék, amitől 100 fölé menne a pulzusod? Na, majd meglátjuk.

Hirdetés

Azt nyilván mindannyian tudjátok már, hogy most csütörtökön újra egy GameNighttal súlyosbítjuk az életeteket, ugye? Ugye?! UGYE?! Akkor jó.

Ez persze a jó társaságban eltöltött estén, a kellemesen hűvös seritalon (kortól függően ez bambival helyettesíthető) és rengeteg játékon felül azt is jelenti, hogy lesznek nálunk olyan különleges ajándékok is, amiket mindenképpen szeretnénk a kezekbe nyomni. A Bloodborne gyűjtőiről már tudtok.

De vajon hogyan nyerhettek? A Bloodborne nem egy különösebben megnyugtató játék, aki játszott már a From Software korábbi alkotásaival, annak nyilván nem kell sokat magyarázni, hogy miért is nem a Souls-sorozatot használják léleksimogatásra. A Bloodborne is hasonlóan durva lesz, Yharnam csodálatos városában nem találkozunk majd túl sok baráttal, és még a femilifrosztos kocsi is a Kell ott fent egy ország-ot játssza.

Arra gondoltunk, hogy minden játékosra rácuppantunk egy AEG vérnyomásmérőt, és 5 perc játék előtt és után is vérnyomást, pulzust mérünk. Nehezítésképpen a GameStar kórus mókushangon énekel majd nektek egy egyveleget a magyar popzene utóbbi tíz évének legjavából. Az utóbbi talán egy kis túlzás lenne. Maradjunk a játéknál. Szóval aki a legnyugodtabb marad (vagyis a második mérés a legközelebbi értéket mutatja az elsőhöz képest mind vérnyomás, mind pulzus szinten), az megnyerheti a Bloodborne press-kitet, amelyből csak néhány darab pörög az országban. Ja, és természetesen az AEG vérnyomásmérők is megnyerhetőek, mert az egészség a fontos, meg az egyenletes pulzus.

Emellett természetesen még kvízzel és tombolával is várunk titeket, hogy azok se távozzanak üres kézzel, akik esetleg nem bírják olyan jól a Bloodborne megpróbáltatásait.

Hamarosan további részletekkel jelentkezünk, de addig is itt van minden, amit tudnotok kell.

Időpont: 2015. március 26., csütörtök, 16:00-tól

Hol: Iskola (1061 Budapest, Hegedű utca 3.)

Facebook event: GameNight Bloodborne Launch Party

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)