Hirdetés

Hideo Kojima: "A Blu-ray KICSI!"

|

Hideo Kojima mérhetetlenül elégedetlen a Blu-ray tárolókapacitásával, mivel szerinte túlságosan kevés adat fér el rajta.

Hirdetés

Éppen ezért rengeteg mindent ki kellett vágniuk a játékból. „Olyan kevés hely van a Blu-rayen, hogy állandóan meg kellett vágni a játék bizonyos részeit.” – kesergett megtörten Hideo Kojima a sajtónak. Éppen ezért nem is lesz elég hely a japán verziónál az angol szövegnek és vica versa – ahogy azt mazur kolléga is írta. Mondjuk a japánoknak bizonyos méretekkel egyébként is problémáik vannak… no de csitt, ebbe ne menjünk bele.

Érdekesség még, hogy amikor a játék június 12.-én az USA-ban megjelenik, akkor lesz egy PS3-MGS4 akció, tehát a masinát Kojima úr hősi eposzával árulják majd. Nem egy utolsó ötlet, szerintem nálunk is ilyet kellene alkalmazni, mert az MGS4-el ellentétben az eddigi Pókember 3 blu-ray film + PS3 akció (amit nálunk reklámoztak valahol) annyira nem dobott fel…

"Ennyire kicsi!"
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)