Hirdetés

Hideo Kojima megkapja a legrangosabb BAFTA-díjat

|

Az elismerést korábban olyan játékipari legendáknak ítélték oda, mint John Carmack, Gabe Newell vagy Peter Molyneux.

Hirdetés

A Fellowship-elismerés lényegében egy életműdíjnak felel meg: azoknak adja a BAFTA, akik kiemelkedő mértékben hozzájárultak a tv-, film- vagy éppen játékiparhoz. Korábban olyan videojátékos nagyágyúknak ítélték oda a díjat, mint John Carmack, Gabe Newell, Peter Molyneux, Shigeru Miyamoto, Will Wright és Tim Schafer. Közéjük csatlakozik hamarosan egy újabb jól ismert arc 

Hirdetés

Idén a Metal Gear széria és a Death Stranding atyját, Hideo Kojimát éri az a megtiszteltetés, hogy átveheti a díjat a BAFTA Games Awards 2020 során, amelyre április 2-án kerül sor Londonban, a Queen Elizabeth Hallban. Kojima a hír hallatán elmondta, hogy nagy megtiszteltetés ez számára, és kifejezte azt is, hogy mennyire tiszteli a korábbi díjazottak hozzájárulását a szórakoztatóiparhoz. Természetesen köszönetet mondott azoknak is, akik támogatták őt az évek soránb, és kijelentette, hogy továbbra is elkötelezett aziránt, hogy új és innovatív módszerekkel mozdítsa előre a videojátékok világát. 

A BAFTA többi játékos kategóriájának jelöltjeit március 3-án fogják leleplezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)