Hirdetés

Máris új játékán dolgozik Hideo Kojima

|

Egy pillanatra sem tud leállni, és nem is akar élete végéig.

Hirdetés

A héten megjelenik végre a Death Stranding, ami az eddigi tesztek alapján egészen megosztóra sikerült, de ez tényleg olyan játék, aminél egyéntől függ, ki mennyire találja élvezetesnek. Akit kikapcsol, hogy mászkálhat, annak valószínűleg tetszeni fog, aki meg nem bírja a monotonitást, annak nem kerül be a kedvencei közé.

Hirdetés

Kojima nem folytatásban gondolkodik, hanem új ötletek közül válogat. A Rocket Beans Gamingnek adott interjújában elmondta, nem akar leállni a játékfejlesztéssel, de azért egy rövidfilmet vagy filmet szívesen csinálna. Jelenleg viszont a következő videojátékos projektjén dolgozik. Rákérdeztek nála arra is, hogy hogyan áll a horror műfajához, amire azt válaszolta, egy napon szeretne horrorjátékot készíteni, vannak ötletei, de nem tudja még, mikor valósítja meg őket. Arra talán mindannyian emlékszünk, hogy dolgozott már ő egy horrorjátékon: a Konaminak készítette a Silent Hillst Norman Reedusszal és Guillermo Del Toróval közösen, de a kiadó elkaszálta azt, Kojima meg saját céget alapított, és ugyanezekkel az emberekkel rakta össze a Death Strandinget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)