Hirdetés

Hideo Kojima otthagyta a Konamit - vagy mégsem?

|

Attól robbant fel reggel az internet, hogy Kojima egy könnyes parti után lelépett a Konamitól. Később már azt állították, hogy csak vakációra ment.

Hirdetés

A The New Yorker szerint Hideo Kojima, a Metal Gear Solid atyja, és a Konami ikonikus alakja október 9-én távozott a cégtől. Még azt is megtudtuk, hogy a búcsúztatására rendezett buli szomorkásan telt. Aztán mégis cáfolták ezt a hírt.

A Konami tagadja, hogy Kojima távozott volna a cégtől. Egyelőre azt állítják, hogy a fejlesztő csak vakációzik a stábbal.
"Mivel a konzolos játékok fejlesztési ideje nagyon hosszú, az emberek kimerülnek, és így gyakran hosszabb vakációra mennek, ha kész a termék."
Vagyis ezek szerint a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain utáni megérdemelt pihenőjét tölti a csapat. Az előzmények fényében ez furcsa helyzet.

A Kotaku egyik forrása szerint Kojima szerződése még decemberig tart, így addig biztosan nem fog csak úgy lelépni a cégtől. Addig elméletileg biztosan alkalmazott lesz, de nem lepődnénk meg, ha a vakációja pont december végééig tartana.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)