Hirdetés

Kojima szívesen ránk ijesztene úgy, hogy a gatyánkba csináljunk

|

A játékfejlesztőnek elég konkrét elképzelése van arról, hogy milyen hatással lenne egy esetleges horrorjátéka a rajongókra.

Hirdetés

Valószínűleg rengetegen bánták, hogy végül nem készült el a Konami és Hideo Kojima közös projektje, a Silent Hills, amiből kiváló ízelítőt adott anno a P.T. nevezetű demó. Azóta a legendás játéktervező már kiadott saját csapatával együtt egy elég szürreális alkotást, a Death Strandinget, de úgy tűnik, még nem tett le arról, hogy egyszer alaposan ráijesszen a játékosokra.

Hirdetés

Kojima nemrég interjút adott a BAFTA-nak, amiben számos érdekes téma mellett természetesen a P.T. is szóba került. Úgy tűnik, hogy a japán fejlesztő továbbra is szívesen visszatérne a horrorokhoz, és nem is nagyon köntörfalazott, amikor arról beszélt, hogy milyen jellegű kalandot hozna el nekünk ebben a műfajban:

"A P.T. végül csak egy kísérlet lett, de egy nap szívesen csinálnék még egy horrorjátékot. Valami olyat, ami forradalmi módszerekkel kelt rettegést, amitől nemcsak bepisilsz a nadrágodba, de össze is csinálod magad. Vannak már elképzeléseim."

Az évek során rengeteg különböző horrorjátékhoz volt szerencsénk, amelyek alaposan ránk tudták hozni a frászt, ezért már nem is túl egyszerű ütőset alkotni ebben a műfajban. Bár ha valakinek, akkor Kojimának valószínűleg sikerülne valami egyedit leraknia az asztalra ebben a témában is.

Ti szívesen látnátok egy horrorkalandot Hideo Kojimától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)