Hirdetés

Hideo Kojima szívesen dolgozna együtt Keanu Reevesszel, a Death Strandingben is szerepelhetett volna

|

Kojima következő projektjében akár már szerephez is juthat a színész.

Hirdetés

Hideo Kojima rengeteg interjút adott az elmúlt héten a Death Strandinggel kapcsolatban, és a folytatás lehetősége mellett azt is megjegyezte, hogy nagyon szívesen dolgozna egy új játékon Keanu Reevesszel is.

Hirdetés

Kojima a GameSpotnak elmondta, hogy már a Death Strandinghez is le akarta igazolni a színészt, de nem tudták összeegyeztetni a munkát. Reeves azt a karaktert alakította volna, akit a játékban Mads Mikkelsen játszik. A szerepet egyébként eredetileg Mikkelsen stílusához igazítva írta, de egy közös ismerős nagyon lelkesen ajánlotta neki Reevest. Keanu ugyan végül nem tudott részt venni a projektben, viszont Kojima a jövőben szeretne vele együtt dolgozni - legyen szó akár videojátékról, tévésorozatról, vagy épp mozifilmről.

A Death Strandingre pedig már nem kell túl sokat várni, november 8-án fog megjelenni PlayStation 4-re. Ti szívesen láttátok volna Keanu Reevest a játék szereplőgárdájában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)