Hirdetés

Hideo Kojima következő játéka akár Xbox-exkluzív is lehet

|

A legújabb híresztelések szerint jelenleg is tárgyal egy potenciális együttműködésről az Xbox és Kojima.

Hirdetés

A Venture Beat kötelékébe tartozó Jeff Grubb szerint jelenleg is folynak a tárgyalások az Xbox divízió és Hideo Kojima között arról, hogy elkészüljön egy Xbox platformokra érkező exkluzív játék. Arról nincs hír, hogy pont került a megbeszélések végére, tehát simán elképzelhető, hogy végül nem valósul meg a projekt, de mi azért természetesen nagyon reménykedünk a tárgyalások sikerében. 

Grubb szerint ezzel a húzással a Microsoft tovább szeretne erősödni a Japán piacon. Ez a törekvés egyébként már jó ideje világosan látszik, az pedig külön érdekes, hogy az Xbox keleti előrenyomulásával párhuzamosan a PlayStation egyre látványosabban engedi el a japán vonalat, főhadiszállásuk nyugatra költöztetése ennek csak egyik első lépése volt, a Japan Studio beszántása már jóval látványosabb példa lett erre. 

Hirdetés

Fontos azonban megjegyezni, hogy egyelőre semmiféle hivatalos bejelentés vagy megerősítés nem történt, szóval érdemes a friss pletykákat helyükön kezelni. Simán elképzelhető, hogy Grubb téved (bár egész jó arányokban szokta fejen találni a szöget), és az is megtörténhet, hogy az Xbox és Kojima valóban tárgyalnak, de végül nem tudnak egyezségre jutni. 

Az egész ügy egyébként úgy merült most fel, hogy Grubb reagált egy másik pletykára, miszerint a PS5-exkluzív horrorjátékként készülő Abandoned valójában a Kojima Productions titkos projektje. Nos, nem ez a helyzet (legalábbis Grubb szerint). Ha viszont már úgyis szóba került az Abandoned, nézzetek rá az előzetesére: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)