Hirdetés

Kojima mással is szeretne foglalkozni a játékfejlesztés mellett

|

Úgy tűnik, hogy a közkedvelt játéktervezőt már nem elégíti ki, ha csak AAA kategóriás címeken dolgozhat.

Hirdetés

Eddigi pályafutása során méretes és hihetetlenül lelkes rajongótábort sikerült maga köré gyűjtenie Hideo Kojimának, aki a Metal Gear szériával valószínűleg örökre beírta magát a videojátékok történelemkönyvébe. Persze a japán fejlesztő és csapata továbbra sem pihen, folytatják a munkát a Death Stranding után is.

Hirdetés

Kojima és a Kojima Productions egyik művésze, Yoji Shinkawa a Famitsu interjújában beszéltek többek között a stúdió negyedik évfordulójáról és arról is, mi mindent szeretnének csinálni a jövőben. A beszélgetés során egy manga, egy anime, egy film, sőt még az epizodikus és digitális címek ötlete is felmerült, továbbá megtudtunk, hogy Kojima szívesen dolgozna kisebb projekteken is, de nem biztos benne, hogy képes lenne megfelelően kezelni a pluszmunkát.

A kérdezz-felelek során mindketten szóba hozták, hogy sokan értetlenkedve tekintenek a Death Strandingre, ám szerintük szerintük az nagyon hasonló lett azokhoz a címekhez, amiket korábban készítettek. Ráadásul úgy érzik, hogy a jövőben még ennél is különösebb játékokat kellene csinálniuk.

Mint gondoltok, milyen lesz a Kojima Productions következő projektje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)