Hirdetés

Hivatalos: Kojima új stúdiót alapított, bejelentette következő játékát (videó)

|

A Metal Gear Solid széria atyja végre lerázta magáról a rabigát és hivatalosan is saját szerencséjének a kovácsa. Az első projektje mindjárt egy Sony-exkluzív cím lesz, amelyről videóban kaptunk a bejelentést.

Hirdetés

Hideo Kojima munkásságának tisztelői már eddig is azért fohászkodtak, hogy a mesternek minél előbb sikerüljön otthagynia a Konamit, ugyanis a kiadó sorra hozta idegborzoló döntéseit, kezdve a Silent Hills törlésétől a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kálváriáján át egészen addig, amíg a The Game Awards 2015-ös díjátadóra nem engedték el a legendás játékfejlesztőt. Hogy Kojimánál most telt be a pohár vagy csak idáig tartott, míg sikerül elszakadnia a Konamitól, azt nem tudjuk biztosan, viszont ő maga jelentette be Twitteren, hogy december 15-től kezdődően már semmi közük egymáshoz,ami azt jelenti, hogy végre azt csinálhatja, amit szeretne. 

Az első projektje pedig nem más lesz, mint egy PlayStation 4-exkluzív cím. Az új partnerséget a Sony Computer Entertainment főnöke, Andrew House jelentette be egy sajtóközleményben és a hozzá készített videóban. Utóbbiban természetesen maga Kojima is megjelenik és megerősíti, hogy valóban megalapította saját, független stúdióját, az előző után elnevezett Kojima Productionst (az új logót fent láthatjátok), amelynek első játéka kizárólag PS4-re jön, valamint kihangsúlyozta, hogy nem egy Metal Gear Solid epizódot készít, hanem egy új franchise-t indít: 

Mi már alig várjuk, hogy megtudjuk az első részleteket Kojima-san új játékáról, ami talán éppen az lesz, amiben Norman Reedus és Guillermo Del Toro is érdekelt. Ti örültök a bejelentésnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)