Hirdetés

Hideo Kojima újabb poszterrel heccel, még mindig nem tudjuk, hogy mi történik

|

Kojima kedvenc hobbija, hogy kiposztol valamit, amitől a játékújságírók és a rajongók egyöntetűen vakargathatják a fejüket.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Hideo Kojima cége együtt dolgozik az Xbox csapatával egy új projekten, de hogy a legutóbbi posztereivel ezzel kapcsolatban hecceli-e a rajongóit vagy sem, azt még mindig nem tudjuk.

Valami biztosan készül a Kojima Productions ajtói mögött, de egyelőre csak azt érezzük, hogy minden poszttal messzebb vagyunk a kérdéseink válaszaitól.

Kojima korábban már kirakott két posztert, melyek feltették a "WHO" (kicsoda) és "WHERE" (hol) kérdéseket. A mostani poszterén pedig immár a "HOW" (hogyan) a kulcsszó.

Hirdetés

A mester csak annyit fűzött hozzá, hogy "honnantól hogyanig". Szinte látjuk Hideo vigyorát, ahogy megnyomta a "küldés" gombot ezen a tweeten.

A Metal Gear és a Death Stranding szerelmesei most ellesznek ezzel egy pár hónapig. Az előző poszterek, melyek női alakokat ábrázolva kérdezték, hogy "ki vagyok én" és "hol vagyok én" még mindig beszédtémát képeznek a Kojima rajongóinak köreiben.

Ti mit tippeltek, mi lesz Kojima következő játéka?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)