Hirdetés

A Souls széria atyja szívesen készítene egyszer egy battle royale játékot

|

Hidetaka Miyazaki jó véleménnyel van a műfajról, ugyanakkor szerinte az egyjátékos alkotások is fontosak.

Hirdetés

Még mindig nagy népszerűségnek örvend a battle royale a játékosok körében, továbbra is milliók játszanak az ilyen játékokkal, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar vége lesz ennek az őrületnek. Így pedig érthető, hogy a videojáték-ipar nagyjai is előbb-utóbb elkezdenek komolyabban foglalkozni a dologgal.

Hirdetés

A Souls játéksorozattal ismertté vált Hidetaka Miyazaki a The Telegraph-nak árulta el, hogy szívesen tenne egy próbát a battle royale-lal, mert szerinte szórakoztatóak ezek a játékok. Konkrét részleteket nem árult el, de azt elmondta, hogy mindenképp érdeklődnek a műfaj iránt, így nem kizárt, hogy a jövőben ők is belevetik magukat a mókába. Persze ha tesznek egy próbát a dologgal, akkor az ő alkotásuk kicsit más lehet, mint az eddig megjelent címek, szóval valószínűleg nem egy újabb tucatjátékot tennének le az asztalra.

Viszont Miyazaki úgy gondolja, hogy az egyjátékos kalandok is még fontos részét képezik a gamingnek. Erre példaként rögtön felhozta jelenleg készülő alkotását, a Sekiro: Shadows Die Twice-t, továbbá a Devil May Cry 5-ről, a Spider-Manről, illetve a God of Warról is elismerően nyilatkozott. Valamint még azt is hozzátette, hogy szerinte simán megférnek egymás mellett az élő szolgáltatásokkal operáló és az egyjátékos alkotások.

Szerintetek milyen lenne egy Hidetaka Miyazaki-féle battle royale?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)