Hirdetés

Hi-Fi Rush, Dead Space és Call of Duty: Modern Warfare II - ezzel játszunk a hétvégén

|

A zene ütemére húzzuk meg a ravaszt az Ishimurán és a legújabb CoD kitalált konfliktusaiban.

Hirdetés

Kár is tagadni, hogy miközben az aktuálisan kiválasztott játékkal ütjük agyon az időt, esetleg filmeket, sorozatokat nézünk, megpróbálunk elmerülni egy jó könyvben vagy képregényben, netán társasjátékos este miatt csődítettük össze a haverokat, gondolatban már mindannyian a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola folyosóit rójuk. Nincs mese, kell egy időgép.

HP - Return to Monkey Island végigjátszás a családi program, nagyon imádnivaló, de fél szemem már a Hogwarts Legacy megjelenés napját figyeli a naptárban, megkoronázzuk február elejét.

Paca - Hazudnék, ha azt mondanám, nem egy a közeljövőben megjelenő játékkal játszok a hétvége minden egyes ébren töltött órájában. Nem szoktam hazudni. Legyen is elég ennyi.

Csirke - Akárhányszor be akartam fejezni a Horizon Forbidden Westet, mindig jött valami tesztelnivaló, ami elvonta a figyelmemet. Most viszont a Forspokent már letudtam, a Wild Hearts és a Like a Dragon: Ishin! még odébb van, szóval ha minden jól megy, csak sikerül pontot tennem Aloy legutóbbi kalandjának végére.

Hirdetés

Kaci - Novemberben befejeztünk a Gloomhaven kampányát, így végre más játékokat is elő tudunk venni a srácokkal. Ezúttal az évek óta a polc mélyén porosodó Battlestar Galactica lesz terítéken, és alig várom, hogy az éjfélkor átkopogó szomszédnak magyarázhassam, miért ordítja egymás arcába 5 ember, hogy "NE HAZUDJ TE BÜDÖS CYLON!"

Szada - Mire ezeket a sorokat olvassátok, már megünnepeltem pénteken a születésnapomat, így olyan elfoglaltságot kerestem a hétvégére, amely fenn tudja tartani a jókedvemet. Mivel mindenki áradozott róla, hogy milyen jópofa, mókás és ritmusos a Bethesda és a Tango Gameworks újdonsága, a Hi-Fi Rush, ezért ebbe fogok belekóstolni a Game Passon keresztül. Remélhetőleg el fog kapni a hangulata.

Kivi - Várom már a Modern Warfare II új szezonját, mert a Battle Passt és a szintlépést már régen befejeztem, és az utóbbi időben a nem is igazán kötött le a játék. Persze még elég sok camouflage vár feloldásra, és vannak fegyverek, amiket keveset használtam, elütöm majd a szabadidőt néhány óra Shoot the Ship őrülettel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zs - Ez a harmadik hétvége, hogy tartom a Hogwarts Legacy megjelenése előtti játékböjtöt, így dupla élvezet lesz jövő héten rárepülni, már ha tényleg olyan jó, mint ahogy a preview-k alapján tűnik. A következő napokra így ismét a streaming lesz a pihenős program, méghozzá az Apple TV+ legújabb komédiasorozatával, a Shrinkinggel, amiben Jason Segel és Harrison Ford párosa szórja a poénokat, az első rész alapján nem is sikertelenül.

Mookid - Természetesen Dead Space, amitől kicsit tartok: az eredeti óta nem készült olyan hatásos horrorjáték, mint az volt, a nyomasztó hangulathoz pedig nagyban hozzájárult, hogy Isaac nem szólalt meg, úgyhogy vegyes érzéseim vannak. First world problem, tudom, és valóban ne legyen ennél nagyobb bajom az életben, de akkor is!

Chava - Még nem sikerült dűlőre jutnom abban a kérdésben, hogy New Game Plus módban is nekifussak-e a Dead Space remake-nek begyűjtve a hiányzó achievementeket, folytassam a Marvel's Avengers sztoriküldetéseit, lezavarjak pár csatát az Age of Empires II: Definitive Editionben, vagy kipróbáljam a Hi-Fi Rusht. Legszívesebben a Hogwarts Legacyt nyúznám, de az még odébb van.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)