Hirdetés

High on Life, Grounded és Death Stranding - ezzel játszunk a hétvégén

|

Komolyan vesszük a komolytalant, nagyok leszünk a kicsik között és megpróbáljuk megérteni, amit nem lehet.

Hirdetés

Még maradt egy kis időnk, mielőtt befutnak 2023 első igazán érdekes játékai, ezért igyekszünk a lehetőséget maximálisan kihasználni és annyit abszolválni a tavalyról, vagy az azt megelőző évekből maradt pótolnivalókból, amennyit csak lehetséges. MMO-k, FPS-ek, akció-, kaland- és szerepjátékok, stratégiai címek és virtuális homokozók ugyanúgy megtalálhatók a palettán, mint sport- és túlélőjátékok. Szerencsére van miből válogatni.

HP - Tovább pörög a High on Life, sajnos mostanában nem volt sok időm játszani, és még a Pentiment utolsó 1-2 órája is arra vár, hogy végre megismerjem a történet végét. Ez most bőven kitölti azt a kevés szabadidőt, ami van, de titkon már a Hogwarts Legacy és a Diablo IV felé kacsintgatok a jövőbe. Tudjátok, hogy van ez, a várakozás mindent szebbé tesz.

Paca - Végeztem a God of War Ragnarök sztorijával, de egyelőre nem érzek ellenállhatatlan kísértést aziránt, hogy visszatérjek és a mellékküldetéseket is letudjam. Inkább High on Life-ozok, ami, mint FPS, teljesen középszerű, de a humora nálam betalált. Emellett a barátnőmmel pörgetjük az As Dusk Fallst, úgy, hogy külön hozunk döntéseket, mert ilyet is lehet, és eddig csak egy haláleset kapcsán martuk egymást, ami szerintem megelőzhető lett volna, ha az van, amit én választok.

Csirke - A gyerekek rávettek, hogy nézzünk bele a Groundedbe, így most sikeresen újra rákattantam. Egész szép házikót raktunk össze, megvan a hangyapáncél, szóval indulhatnak a küldetések. 

Hirdetés

Kaci - A pénteki streamben másfél hónapos késéssel végre nekivágtam a Dragonflight kiegészítőnek. A többiek persze már full epic szettben feszítenek, úgyhogy össze kell kapnom magam, de ha minden jól megy, a jövő héten már fogunk tudni együtt játszani.

Kivi - Soulslike hétvégét tervezek, ugyanis amellett, hogy újra visszatérek az Elden Ringhez, végre szánok időt a Moonscarsra is. Egy ideje már szemeztem a játékkal, a sötét és egyedi hangulatvilága nagyon megtetszett, kíváncsi vagyok, mit fog nyújtani a platformer-soulslike  játékmenet. A szabadidőtől függően pedig lehet, hogy pár meccs is bele fog férni a napokban az NBA 2K23-ban és az MLB The Show 22-ben.

Zs - A Deathloop befejezése óta én is felugrottam a High on Life vonatra, ami ugyan nálam már biztosan nem áll meg az Örök Emlékek Mezején, de azért nem rossz szórakozás. Mivel most némi spéttel több haverom is ráfüggött az Elden Ringre, elgondolkodtam rajta, hogy adok egy esély magamnak vele, még ha az idegrendszerem nem is igazán kompatibilis a soulslike címekkel. 

Szada - Nessaj ismét belevágott a Minecraftba és annyira szórakoztatóan játszik, hogy újra kedvet kaptam hozzá, hogy elmerüljek a kockavilágban és felfedezzem annak szögletes csodáit. Szerencsére a Game Passnak köszönhetően villámgyorsan csapathatom PC-n vagy akár konzolon is, szóval valószínűleg valamelyik platformon ez fog pörögni. Drukkoljatok, hogy a creeperek ne szeretgessenek meg túlságosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Úgy néz ki, hogy ez egy eseménydús hétvége lesz, így maximum arra marad majd időm, hogy pár aréna kört letoljak a World of Warcraftban. Sosem voltam oda a WoW PVP-ért, de a Vault slotokat csak fel kell tölteni, szóval megyek, aztán jelentkezek ágyútölteléknek.

Mookid - Most jutottam el addig, hogy ránézzek az utóbbi hetek Epic Games Store-os és egyéb ajándékcímeire, így elkezdtem a Death Strandinget PC-n, ami még PS-en volt nagy adósságom magam felé. Az első másfél órában több volt a cutscene, mint a nem cutscene, ráadásul nem értek semmit, például azt sem, hogy merészel egy több éves játék ilyen jól kinézni.

Tonight - Nemrég befejeztem az A Plague Tale első részét, illetve bepótoltam egy régi elmaradásomat a Warhammer 40K: Space Marine végigjátszásával, következőnek pedig valószínűleg a sokak által dicsért Yakuza: Like a Dragonbe fogok belekóstolni, miközben a Dwarf Fortressben egyengetem törpjeim veszélyekkel teli életét.

Chava - Változatlanul a next-genesített The Witcher 3 az elsődleges program, de ahogy már korábban is említettem, olykor-olykor tartok egy kis szünetet. Most épp a Marvel's Guardians of the Galaxy hoz változatosságot a mindennapjaimba. Teljesen érthetetlen módon azóta nem nyúltam az Eidos-Montréal játékához, hogy tavaly márciusban először elindítottam, holott pokolian szórakoztató. A karakterek, a dialógusok, a számtalan kikacsintás, a világbajnok soundtrack és az egész miliő úgy ahogy van, teljesen elvarázsolt. Na jó, a harcrendszere kicsit kilóg a sorból, de ezt a botlást még meg lehet bocsátani.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)