Hirdetés

Hihetetlen, de még ezzel a zenével is sokkal jobb a Mortal Kombat 11 trailere

|

Imádtuk az új Mortal Kombat előzetesének brutalitását, de a zeneválasztásnál valami nagyon félre ment.

Hirdetés

A The Game Awardson villantották meg az új Mortal Kombatot, és a legtöbb rajongó egyet ért abban, hogy bár a minden eddiginél véresebb trailer ütött, a zene valami vállalhatatlan volt.

Hirdetés

Pedig a jelek szerint nem lett volna olyan nagyon nehéz ennél sokkal ütősebbet választani a trailer alá. Egy rajongó össze is dobott egy alternatív változatot, amiben a Mr. Blue Sky szól a pofonok alatt. Jó, el kell ismerni, hogy ezzel a zenével kb bármilyen trailer működik, a Battlefield V-ből is készült hasonló, de akkor is: ha ezekre a dallamokra élvezhető a fröcsögő agyvelő látványa, akkor talán nem lett volna nehéz jobb zenét választani 21 savage motyogós nótájánál. Íme az eredeti, és az átdolgozott változat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)